Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Ilmalämpöpumppu autotalliin

Pienennä lämmityskustannuksia ja helpota lämmönsäätöä asennuttamalla ilmalämpöpumppu autotalliin

Sopiva ilmalämpöpumppu autotalliin

Ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta autotallin, harrastetilojen, varastojen ja piharakennuksien lämmittämiseen ja viilentämiseen. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, ettei ilmalämpöpumppu saa toimia autotallin ainoana lämmönlähteenä. Alempaa löydät muutamia mallisuosituksia, jotka soveltuvat erityisesti autotalliin ja muihin pieniin tiloihin.

A U T O T A L L I I N

Ilmalämpöpumppu autotalliin - mitoitus

Ilmalämpöpumppua valittaessa, tulee ottaa huomioon tilojen koko sekä käyttötarkoitus. Vaikka autotallissa ei olisi neliöitä paljoa, sen lämmitystarve voi olla iso, koska esimerkiksi talvella isojen ovien avaaminen laskee lämpötilan nopeasti alas, jolloinka laitteen tulisi tehokkaasti nostaa lämpötila takaisin ylös. Autotallien ovet eivät myöskään ole niin tiiviitä, kuin talon muut ovet, jolloin lämpöä karkaa normaalia enemmän.

Paras ilmalämpöpumppu autotalliin

A U T O T A L L I I N

Ylläpito-toiminto sopii autotalliin

Autotallin lämpötilaksi riittää usein kodin huoneilmaa matalampi lämpö, jota voidaan ylläpitää tasaisesti ilmalämpöpumpun ylläpitolämpö-toiminnolla. Ylläpitolämpö-toiminnon avulla laite pitää autotallin 8-10 asteessa, mikä takaa sen, että tila pysyy kuivana ympäri vuoden. Jos autotallissa oleskellaan tai harrastellaan, voidaan tilan lämpötilaa nostaa nopeasti ylläpitolämmöstä korkeammaksi tilan käyttöajaksi.

Autotallin lämmittäminen

A U T O T A L L I I N

Säädä autotallin lämpötila sopivaksi etäohjauksella

Autotallin lämpötilan tarkastelu ja säätö on helppoa WiFi-ohjauksen ansiosta. Suurin osa valikoimamme malleista pitää sisällään sisäänrakennetun WiFi-sovittimen, jonka avulla etäohjaus onnistuu ilman lisäkustannuksia. Osassa malleista WiFi-sovitin on tilattavissa lisätarvikkeena.

MelCloud wifi sovitin

Monta syytä tilata ilmalämpöpumppu autotalliin

Ilmalämpöpumput asentaa ILP Urakointi Oy

Suosituksemme ilmalämpöpumpuista autotalliin

Autotalliin tai harrastetiloihin soveltuu mikä tahansa lämmittävä ja viilentävä ilmalämpöpumppu, mutta alta löydät suosituksiamme malleista, joita olemme asentaneet runsaasti erilaisiin autotalleihin ja muihin pieniin tiloihin.

Ilmalämpöpumpun asennuspaketti

Tarjoamamme ilmalämpöpumpun peruasennuspaketti on laaja ja se riittää suurimmassa osassa kohteissa hyvin. Asennuspaketti on rakennettu avaimet käteen-ajatuksella. Voit myös varata ilmaisen kartoituskäynnin, jonka aikana saamme varmuuden perusasennuspaketin riittävyydestä juuri kyseisessä kohteessa.

ilmalämpöpumpun

PERUSASENNUSPAKETTI
649 sis. alv 24 %
 • Asennukset 1-2 viikon sisään tilauksesta
Suomen kattavin

Sisältö

 • Ulkoyksikön seinä- tai maateline + laatat
 • Läpivientireikä puu- tai tiilirakenteisiin
 • Tärinänvaimennuskumit
 • Kylmäaineputket (7m)
 • Suojakouru valkoinen tai ruskea (7m)
 • Kondenssivesiputki
 • Sisä- ja ulkoyksikön välinen kaapelointi
 • Sähkön syöttö valmiista pisto- tai jakorasiasta (7m)
 • Turvakytkin
 • Käyttöönotto ja käytön opastus

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, niin saat tarjouksen 1-2 päivän sisään suoraan sähköpostiisi. Autamme mielellämme asennussuunnitelman ja laitevalinnan kanssa.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja