Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Ilmalämpöpumppu mökille

Pidennä mökkikauttasi ilmalämpöpumpun avulla.

Ilmalämpöpumppu mökille

Ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta mökin lämmittämiseen ja viilentämiseen. Ympärisvuotisessa käytössä olevassa mökissä ilmalämpöpumppu vähentää lämmityssähköä ja tuo mukavuutta oleskeluun helpon lämpötilasäätelyn myötä. Jäähdytystoiminto taas pitää huolen, että mökissä on miellyttävä nukkua ja viettää aikaa.

M Ö K I L L E

Ilmalämpöpumpun etäohjaus

Mökin lämpötilaa voidaan valvoa ja säätää WiFi-etäohjauksella suoraan kotoa käsin. Etäohjausta varten mökissä tulee olla WiFi yhteys ja ilmalämpöpumpussa WiFi-sovitin. Osassa laitteista sovitin on sisäänrakennettuna ja osassa sovitin myydään lisätarvikkeena.

Viilentävät ilmalämpöpumput

M Ö K I L L E

Ilmalämpöpumpun ylläpitolämpötila

Ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitystoiminnolla mökin sisälämpötilan saa pidettyä jatkuvasti plussan puolella, joka ehkäisee putkien jäätymistä sekä pitää rakenteet kuivina ja raikkaina. Ylläpitolämpötilasta pumppu nostaa nopeasti lämpötilan oleskelulämpötilaan.

Ilmalämpöpumppu talvella

Suosituksemme mökkikohteisiin

Mökkikohteisiin soveltuu mikä tahansa muuhunkin omakotitaloon soveltuva ilmalämpöpumppu. Alta löydät kuitenkin suosituksia malleista, joita olemme eniten mökkikohteisiin asentaneet.

M Ö K I L L E

Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin

Valikoimastamme löydät useita eri vaihtoehtoja ilmalämpöpumppu-malleista, olipa sinulle sitten tärkeää edullinen hankintahinta, tehokkuus, laitteen pieni koko tai sisäyksikön tyylikäs muotoilu. Suostituksiemme lisäksi voit tutustua myös valikoimamme muihin malleihin.

I L M A L Ä M PÖ P U M P P U

Asennukset myös saaristoon

Teemme ilmalämpöpumpun asennuksia myös saariston mökkeihin. Jos autotie ei mene saareen asti, voidaan asennustarvikkeet tarvittaessa kuljettaa vaikka venekyydillä. Kysy tarjousta saaristo-asennuksista.

Ilmalämpöpumpun asennuspaketti

Tarjoamamme ilmalämpöpumpun peruasennuspaketti on laaja ja se riittää suurimmassa osassa kohteissa hyvin. Asennuspaketti on rakennettu avaimet käteen-ajatuksella. Voit myös varata ilmaisen kartoituskäynnin, jonka aikana saamme varmuuden perusasennuspaketin riittävyydestä juuri kyseisessä kohteessa.

ilmalämpöpumpun

PERUSASENNUSPAKETTI
649 sis. alv 24 %
 • Asennukset 1-2 viikon sisään tilauksesta
Suomen kattavin

Sisältö

 • Ulkoyksikön seinä- tai maateline + laatat
 • Läpivientireikä puu- tai tiilirakenteisiin
 • Tärinänvaimennuskumit
 • Kylmäaineputket (7m)
 • Suojakouru valkoinen tai ruskea (7m)
 • Kondenssivesiputki
 • Sisä- ja ulkoyksikön välinen kaapelointi
 • Sähkön syöttö valmiista pisto- tai jakorasiasta (7m)
 • Turvakytkin
 • Käyttöönotto ja käytön opastus

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, niin saat tarjouksen 1-2 päivän sisään suoraan sähköpostiisi. Autamme mielellämme asennussuunnitelman ja laitevalinnan kanssa.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja