Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Ilmalämpöpumppu pakkasella

Ilmalämpöpumpulla vähennät tehokkaasti lämmityskauden energiakustannuksia

Ilmalämpöpumpun toiminta pakkasella

Laadukkaat pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut ilmalämpöpumput toimivat tehokkaasti myös kovilla pakkaskeleillä. 

Ilmalämpöpumpun käyttö talvella

Ilmalämpöpumppu on tehokas keino laskea energiakustannuksia talvikaudella. Laadukkaat suomen olosuhteisiin suunnitellut ilmalämpöpumput lämmittävät tehokkaasti vielä -25 asteenkin pakkasilla.

Ilmalämpöpumppu ja takka

Ilmalämpöpumpun ja takan yhteiskäyttö lämmittää tehokkaasti ja nopeasti. Ilmalämpöpumpun takkatoiminnolla laite alkaa kierrättää takan tuomaa lämpöä ja levittää lämpimän ilman tehokkaasti koko tilaan.  Takan ollessa päällä, laitteen automaattitoiminta kannattaa välttää, sillä laite voi alkaa viilentämään lämmittämisen sijasta.

I L M A L Ä M P Ö P U M P U T

Ilmalämpöpumpun asentaminen talvella

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa myös talven pakkassäillä. Saat säästöjä energiankulutukseen jo ensimmäisen talven aikana. Talvella myös asennusjonot ovat pienemmät, joten saat laitteen käyttöön nopeasti.

Ilmalampopumppu_Pakkanen

I L M A L Ä M P Ö P U M P U T

Ulkoyksikön jäätyminen

Laadukkaan ilmalämpöpumpun sulatustoiminto takaa ulkoyksikön sulatustoiminto pitää huolen ulkoyksikön säännöllisestä sulamisesta. Kovilla pakkasilla ulkoyksikköön voi kuitenkin kertyä jäätä ja huurretta. Jään voi sulattaa kuumalla vedellä, kunhan ensin kytkee laitteen pois päältä.