Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Ilmavesilämpöpumppu Turku ja lähikunnat

Asennamme laadukkaita, Suomen olosuhteisiin sopivia ilmalämpöpumppuja Turkuun ja lähikuntiin. 

Energiatehokkaat ilmavesilämpöpumput asennettuna
Turkuun ja koko Varsinais-Suomeen

Ilmavesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmitetään myös tarvittava käyttövesi. Ilmavesilämpöpumppu soveltuu lämmitysjärjestelmäksi kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjakoverkko, kuten vesipatterit tai lattialämmitys. Ilmavesilämpöpumppu voi olla kohteen päälämmönlähde tai tukemassa toista lämmitysjärjestelmää. 

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu hyvin Turkuun ja Eteläiseen-Suomeen

Ilmavesilämpöpumppu on erinomainen lämmitysjärjestelmä Eteläiseen-Suomeen, jossa vallitsee kohtalaisen leudot talvisäät. Suurin osa kotitalouksien lämmitysenergiasta kulutetaan silloin, kun ulkolämpötila on -15°C – +10°C ja ilmavesilämpömppu toimii juuri näissä asteissa parhaiten ja siksi on hyvä valinta Turkuun ja Eteläiseen-Suomeen.

Ilmavesilämpöpumppu talvella

Ilmavesilämpöpumpulla säästät jopa 60% lämmityskustannuksista

Parhaat säästöt lämmityskustannuksiin tehdään, kun ilmavesilämpöpumppu asennetaan öljy- tai sähkölämmitteiseen kohteeseen päälämmönlähteeksi tai rinnalle. Laitehankinta on hyvä sijoitus, joka maksaa itsensä takasin keskimäärin 5-8 vuodessa. Investoinnin takaisinmaksun lisäksi ilmavesilämpöpumppu tuottaa nettosäästöjä elinkaarensa aikana parhaimmillaan jopa 30 000€.

50-60%

Säästöjä lämmityskuluissa öljy- ja sähkölämmitteissisä kohteissa.

15 000 - 30 000€

Nettosäästöt lämmityskustannuksiin laitteen 25 vuoden elinkaaren aikana.

5-8 vuotta

Ilmavesilämpöpumppu on maksanut hankintahintansa takaisin säästöinä.

Ilmavesilämpöpumpun asennus Turkuun päivässä

Ilmavesilämpöpumpun asennus kestää meillä lähes aina vain yhden päivän verran, riippumatta siitä, asennetaanko laite vanhan järjestelmän rinnalle vai uusitaanko järjestelmä kokonaan. Pyrimme pitämään asennusjonomme Turussa aina sen verran lyhyinä, että asennustyöt saadaan toteutettua nopeallakin aikataululla.

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumpun valitseminen

Ilmavesilämpöpumppua hankkiessa on tärkeää valita laadukas laite. Valikoimastamme löytyy kaksi tarkoin valikoitua ilmavesilämpöpumppumallia, joista varmasti löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva laitteisto. Mallit ovat tunnettujen valmistajien korkealaatuisi laitteita ja laitteistojen maahantuoja Scanoffice Group pitää huolen, että mahdolliset takuukorjaukset hoituvat varmasti ja laitteiden varaosien saatavuus on hyvä koko laitteen elinkaaren ajan.

Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Gree Versati Nordic ilmavesilämpöpumppu

Markkinoiden parhaalla hinta-laatu-suhteella varustettu Gree ilmavesilämpöpumppu Pohjolan haastaviin ja vaihtelevaan ilmastoon.

Heikki L.

Turku, Ilmavesilämpöpumput

Asennustiimi oli todella hyvä, työnjälki aivan huippuluokkaa, nopeeta ja lopulta itse laite (Mitsubishi Electric Ecodan) melkeinpä puolitti sähkönkulutuksen. Ehdottamasti voi suositella teidän palveluja.

Energiaremontin eteneminen

Energiaremontti on todellisuudessa nopea ja stressitön projekti, jossa uudesta lämmitysjärjestelmästä ja sen tuomista lämmityskulujen säästöistä päästään nauttimaan nopeastikin.

Ilmainen kartoituskäynti

Asiantuntijamme tulee mielellään kohteelle ilmaiselle kartoituskäynnille, jonka pohjalta saamme tehtyä teille kiinteän tarjouksemme energiaremontista.

Tarjous avaimet käteen-periaatteella

Saat tarjouksen kännin jälkeen avaimet käteen-periaattella, jolloin vältytte yllättäviltä lisäkuluilta möyhemmässä vaiheessa. Voitte tutustua rauhassa tarjoukseen ja kysellä lisätietoja hankintaan liittyen.

Asennukset nopealla aikataululla

Pyrimme pitämään Turun seudulla ilmavesilämpöpumppujen asennusjonon lyhyenä, jotta asennukset päästään toteuttamaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla, jolloin pääsette heti tekemään säästöjä lämmityskustannuksiin. Asennus vie aikaa meiltä pääasiassa vain yhden päivän.