Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Rahoitusmahdollisuudet

Maksa joustavalla rahoituksella ilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu tai maalämpöpumpumppu

Maksa hankintasi joustavalla rahoituksella

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa ilmalämpöpumpun hankinta joustavalla ja edullisella rahoituksella. Rahoituskumppanimmeon OP Yritys Oyj, jonka rahoituksiin tarjoamme aina 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

m a k s a m i n e n

Rahoitusmahdollisuus

Kuuden kuukauden jälkeen korko OP-prime + marginaali 6,95 %. Laskutuspalkkio 7€ / kuukausi.

M A K S A M I N E N

Rahoituksen hakeminen

  • Täytä rahoitushakemus valitsemalla liikkeeksi ”Turku / ILP Urakointi Oy”. Saat päätöksen rahoituksen myöntämisestä heti. Hakemus ei sido vielä luoton nostamiseen ja hankintaan meiltä. Rahoitusta voi hakea minimissään 2500€, mutta jos hankintasi on pienempi, realisoituu rahoitusmäärä tarjouksemme mukaiseksi.
  • Allekirjoita rahoitussopimus, niin saamme järjestelmäämme tiedon, että rahoitushakemus on kunnossa ja pääsemme toteuttamaan asennuksen.
  • Kun työ on toteutettu, laskutamme työn tarjouksen mukaisesti OP:lta, jonka jälkeen he ovat yhteydessä sinuun rahoituksen takaisinmaksun osalta. Voit maksaa hankintaa pois vähän tai kokonaan jo ilmaisen 6 kk aikana tai vaihtoehtoisesti voit lyhentää luottoa joustavasti 6 kk jälkeen maksamalla minimisumman, isomman määrän tai vaikka koko luoton kerralla pois.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja