Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Tuet maalämmön hankintaan

Tutustu saatavana oleviin maalämpöpumpun hankinnan energia-avustuksiin

Energia-avustukset ja vähennykset

Lämpöpumppujen asennustöihin on saatavilla erilaisia energia-avustuksia ja vähennyksiä. Osa niistä on kohdistettu etenkin öljylämmityksestä poistuville pientaloille, mutta esimerkiksi perinteistä kotitalosvähennystä saadaan maalämpöpumpun asennustyöstä aikaisemmasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

A V U S T U K S E T

ELY-avustusta yhteensä 4000€

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla

Ilmavesilämpöpumppu öljyn tilalle
Ilmalämpöpumppu rahoituksella

V Ä H E N N Y K S E T

Kotitalousvähennys yhteensä jopa 7000€

Maalämpöpumpun asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista. Perinteisesti kotitalousvähennystä saadaan 40% työn osuudesta (max. 2250€), mutta öljylämmityksestä poistuttaessa kotitalousvähennystä voi saada korotetusti 60% (max. 3500€). Tuki on henkilökohtainen ja kummatkin puolisot voivat hakea sitä.

A V U S T U K S E T

ARA-avustusta energiatehokkuudesta

ARA-avustusta myönnetään energiatehokkuutta parantaviin toimenpiteisiin. Energiatehokkuutta mitataan E-lukulaskelmalla, jonka mukaan avustus voi olla 50% hyväksytyistä kustannuksista (enintään 4000 tai 6000€).

Saat meiltä dokumentit ja apua tukihakemuksien tekemisessä

Autamme sinua avustuksien hakemisessa

Asiantuntijamme auttavat sinua oikean avustuksen valinnassa ja hakemisessa. Toimitamme kaikki asennusyritykseltä tarvittavat dokumentit avustuksien hakemista varten.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja