Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Gree ilmalämpöpumput

Scanvarmin maahantuomat edulliset, mutta laadukkaat Gree ilmalämpöpumput.

Gree ilmalämpöpumput

Gree on maailman suurin lämpöpumppujen valmistaja maailmalla. Joka kolmas maailmanlaajuisesti myyty ilmastointilaite onkin Green valmistama. Green lämpöpumput ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, toimintavarmoja ja kestäviä. Scanoffice Group:iin kuuluva Scanvarm Oy AB toimii Suomessa Gree-lämpöpumppujen virallisena maahantuojana.

Gree lämmittävät ja viilentävät

Green lämmittävistä ja viilentävistä malleista löytyy tehokkaita malleja, jotka toimivat energiatehokkaasti myös kovilla pakkasilla tuottaen lämmintä. Kaikki valikoimamme Greet on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin sopiviksi.

Gree jäähdytyslaitteet

Green valikoimasta löytyy vain viilennyskäyttöön tarkoitettu Bora-malli. Malli on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppu edullisempi ja se soveltuu erityisesti kerros- ja rivitaloasuntojen viilentämiseen.

M E R K I T

Miksi valita merkiksi Gree?

G R E E

Scanoffice hankintaturvaliike

Scanoffice Group (Gree maahantuoja) on valtuuttanut meidät viralliseksi hankintaturvaliikkeeksi. Hankintaturvaliikkeet edustavat Scanofficen korkeinta jälleenmyyntipartneri-tasoa, johon päästäkseen edellytetään useiden vuosien kokemusta, sekä vahvaa osaamista ja ammattitaitoa lämpöpumppujen parissa.

m a k s a m i n e n

Rahoitusmahdollisuus

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa lämpöpumppujen kustannukset joustavasti kuukausierissä. Rahoituskumppanimme on OP Yrityspankki Oyj.

Hiljainen ilmavesilämpöpumppu

Pyydä tarjous suoraan sähköpostiisi

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, niin saat tarjouksen 1-2 päivän sisään suoraan sähköpostiisi. Tulemme mielellämme kohteelle myös ilmaiselle kartotuskäynnille, jonka aikana voitte käydä asiantuntijamme kanssa läpi asennussuunnitelmaa ja laitevalintaa. 

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja