Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60% lämmityskustannuksista.

Päälämmönlähteeksi tai rinnalle

Ilmavesilämpöpumppu  (VILP) tuottaa puhdasta ja edullista lämpöä omakotitaloissa. VILP soveltuu lämmitysjärjestelmäksi kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjakoverkko, kuten vesipatterit tai lattialämmitys. VILP voi olla kohteen päälämmönlähde tai tukemassa toista lämmitysjärjestelmää.

L Ä M M I T Y S K U S T A N N U K S E T

Säästä jopa 60% lämmityskustannuksista

Suurimmat säästöt tehdään kohteissa, joissa ilmavesilämpöpumppujärjestelmä asennetaan öljylämmityksen tai suoran sähkölämmityksen tilalle tai rinnalle. Saatujen rahallisten säästöjen lisäksi ilma-vesilämpöpumppu säästää myös luontoa.

Ilmalämpöpumppu takkatoiminnolla
Ilmavesilämpöpumppu öljyn tilalle

T U K I R A H A T

Hae 4000€ avustus hankintaan

Vaihtaessasi lämmitysjärjestelmäsi öljylämmityksestä ilmavesilämpöpumppuun, voit hakea valtion tukirahaa 4000€ tai korotettua kotitalousvähennystä, jota voidaan saada yhdessä puolison kanssa yhteensä 7000€ (vuosina 2022-2027).

Huimia säästöjä lämmityskustannuksiin

Parhaat säästöt lämmityskustannuksiin tehdään, kun ilmavesilämpöpumppu asennetaan öljy- tai sähkölämmitteiseen kohteeseen päälämmönlähteeksi tai rinnalle. Laitehankinta on hyvä sijoitus, joka maksaa itsensä takasin keskimäärin 5-8 vuodessa. Investoinnin takaisinmaksun lisäksi ilmavesilämpöpumppu tuottaa nettosäästöjä elinkaarensa aikana parhaimmillaan jopa 30 000€.

50-60%

Säästöjä lämmityskuluissa öljy- ja sähkölämmitteissisä kohteissa.

15 000 -
30 000€

Nettosäästöt lämmityskustannuksiin laitteen 25 vuoden elinkaaren aikana.

5-8 vuotta

Ilmavesilämpöpumppu on maksanut hankintahintansa takaisin säästöinä.

I L M A V E S I L Ä M P Ö P U M P P U

Ilmavesilämpöpumpun toimintaperiaate

Ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö ottaa talteen ulkoilmaa, joka sisältää runsaan määrän lämpöenergiaa. Ulkoyksikön puhallin kierrättää lämpöenergiaa sisältävää ulkoilmaa höyrystimen läpi. Höyrystimessä kylmäaine sitoo lämpöenergiaa itseensä. Ulkoyksikössä oleva kompressori puristaa kassuksi muuttuneen kylmäaineen koeampaan paineeseen, joka kuumentaa kaasua vieläkin lisää. Kuuma kaasu lauhdutetaan sisäyksikössä takaisin nesteeksi, jolloin ulkoilmasta saatu energia voidaan hyödyntää.

Mitsubishi Electric Ecodan

M I T O I T U S

Ilmavesilämpöpumpun mitoittaminen

Ilmavesilämpöpumpun hankinnan tärkein vaihe on laitteiston oikeanlainen mitoittaminen, Kun laitteisto on mitoitettu oikein, se toimii energia- ja kustannustehokkaasti. Asiantuntijamme antavat sinulle mitoituslaskelman.

Tehokas ilmalämpöpumppu

H Y Ö T Y J Ä

Ilmavesilämpöpumpun toiminta talvisin

Valikoimamme ilmavesilämpöpumput ovat sellaisia, jotka soveltuvat pohjoisiin olosuhteisiin. Suurin osa kotitalouksien lämmitysenergiasta kulutetaan silloin, kun ulkolämpötila on -15°C – +10°C. Ilmavesilämpöpumppu toimii näissä asteissa parhaiten, joten ilmavesi on hyvä valinta myös Suomen olosuhteisiin. Kaikkein kovimmilla pakkasilla ilmavesilämpöpumppu tarvii kuitenkin rinnalle toisen päälämmönlähteen.

Mitsubishi Ecodan ilmavesilämpöpumppu

I L M A V E S I L Ä M P Ö P U M P P U

Ilmavesilämpöpumppu uudiskohteeseen

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu myös uudiskohteeseen lämmitysjärjestelmäksi. Sen etuna maalämpöpumppuun verrattuna on halvempi hankintahinta ja se, että ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa myös sellaisiinkin paikkoihin, joissa maalämpöpumpun hyödyntäminen on mahdotonta tai hankalaa.

Ilmalämpöpumppu rahoituksella

Ilmavesilämpöpumpun tilaaminen

Energiakartoitus

Varaa ilmainen energiakartoitus, jonka aikana asiantuntijamme kertoo tarkemmin ilmavesilämpöpumpun hankinnasta ja tarkistaa asennuksen toteutustavan kohteellanne.

Tarjous sähköpostiisi

Asiantuntijamme mitoittaa ja suunnittelee kohteeseesi sopivan tehoisen ja tarpeellisen lämmitysjärjestelmän, josta saat tarjouksen suoraan sähköpostiisi.

Asennustyö

Omat koulutetut putki- ja sähköasentajamme tulevat tekemään asennustyön teille sopivana ajankohtana. Asennustyö vie tyypillisesti vain yhden päivän.

Pyydä tarjous & varaa kartoituskäynti

Pyytämällä tarjouksen, saat lisätietoja asiantuntijoiltamme kotiisi sopivasta laitteesta. Tarjouksesta näet kuinka paljon ilamvesilämpöpumpun asennus maksaa ja mikä kohteeseesi sopivan ilmavesilämpöpumpun hinta on. Tarjouksen jättämisen jälkeen, tulemme mielellämme ilmaiselle kartoituskäynnille kohteelle, jonka pohjalta saamme varmuuden asennussuunnitelmalle, laitemitoitukselle ja siten asennusaikataululle ja asennusprojektin kiinteälle hinnalle.

Ilmavesilämpöpumpun asennus
Ilmavesilämpöpumput
Ilmavesilämpöpumpun asennus

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja