Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Gree logo
Energiamerkintä A+++
Gree SP Nordic ilmalämpöpumppu

Gree SP Nordic
ilmalämpöpumppu

Gree SP Nordic ilmalämpöpumppu on uutusmalli, jonka edistyksellinen tekniikka mahdollistaa pumpun A+++ enerigatehokkuusluokan sekä lämmityksellä että viilennyksellä. Tyylikäs sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti, mutta hiljaisesti.

  • Gree SP Nordic 35 1099 € (alv 24%)

Sisäänrakennettu WiFi

Sisäyksikön kuivaus-toiminto

Automaattinen takkatoiminto

Energiatehokkuus A+++

Tyylikäs sisäyksikkö

Sisäänrakennettu WiFi-sovitin

Gree SP Nordic -mallisarjan ilmalämpöpumpuissa on sisäänrakennettu WiFi-sovitin, jonka avulla ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella.

Korkein mahdollinen energiatehokkuus

SP Nordic ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa korkeimman A+++ energiatehokkuusluokan niin lämmittyksessä kuin viilennyksessä. Tämän hintaluokan ilmalämpöpumpussa kolmen plussan energiatehokkuus on harvinaista.

iFEEL-toiminto

iFeel-toiminnon avulla voidaan mitata lämpötila suoraan kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi juuri sillä korkeudella, jolla oleskellaan, eikä esimerkiksi katon rajassa.  Toiminto takaa, että sisälämpötila pysyy sopivana.

Ylläpitolämpötila

Mukavuutta korostavana toimintona SP Nordic -ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1 ̊C asteen välein +8 ̊C – +30 ̊C. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi.

Automaattinen takkatoiminto

Takkatoiminto mahdollistaa takan antaman lämmön yhdistämisen ilmalämpöpumpun energiatehokkuuteen. Takkaa lämmittäessä Gree SP Nordic -ilmalämpöpumppu säätää ulkoyksikön tehon takan antaman lämmön mukaan. Mikäli takan antama lämpö ylittää asetuslämmön, ulkoyksikkö pysähtyy ja ainoastaan sisäyksikkö jatkaa puhaltamista ja näin ollen jakaa takan lämmön tasaisesti asuntoon. Kun takkaa ei käytetä ja asunnon lämpötila laskee, niin ilmalämpöpumppu käynnistyy jälleen automaattisesti.

Gree

SP Nordic 35

LÄMMITYS
Teho: 0,8-5,2 (3,8) kW
SCOP: 5,10
Energialuokka: A+++

 

JÄÄHDYTYS
Teho: 0,6–4,6 (3,5) kW
SEER: 9,72
Energialuokka: A+++

SISÄYKSIKKÖ
Mitat: 290 x 770 x 230 mm
Äänenpaine max: 42 dB
Ilmavirta: 250-830 m³

ULKOYKSIKKÖ
Mitat: 555 x 873 x 376 mm
Äänenpaine max: 56 dB (1m)
Kylmäaine: R32

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja