Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Maalämpöpumput

Maalämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 80% lämmityskustannuksista.

Suurimmat säästöt lämmityskustannuksiin

Maalämpöpumppu soveltuu minkä tahansa lämmitysjärjestelmän rinnalle tai korvaajaksi. Säästöjä lämmityskustannuksiin tehdään niin sähkö-, öljy-, puu- kuin kaukolämmityksenkin tilalla. Maalämpöpumppu on myös hyvä valinta uudiskohteisiin. Kalliimpien investointikustannuksien ohella, maalämpöpumppu tuo eri lämmitysmuodoista suurimmat säästöt lämmityskustannuksiin.

L Ä M M I T Y S K U S T A N N U K S E T

Säästä jopa 80% lämmityskustannuksista

Maalämpöpumppu tuo kaikista lämmitysmuodoista selvästi suurimmat säästöt lämmityslaskuun. Maalämpöpumpulla voi säästää jopa 80% verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Saatujen rahallisten säästöjen lisäksi maalämpöpumppu säästää luontoa.

Mitsubishi Electric maalämpöpumppu

Nopea hankinnan takaisinmaksuaika

Parhaat säästöt lämmityskustannuksiin tehdään, kun maalämpöpumppu asennetaan öljy- tai sähkölämmitteiseen kohteeseen. Laitehankinta on hyvä sijoitus, joka maksaa itsensä takasin keskimäärin 6-10 vuodessa. Investoinnin takaisinmaksun lisäksi maalämpöpumppu tuottaa nettosäästöjä elinkaarensa aikana parhaimmillaan jopa 40 000€.

60-80%

Säästöjä lämmityskuluissa öljy- ja sähkölämmitteissisä kohteissa.

6-10 vuotta

Maalämpöpumppu on maksanut hankintahintansa takaisin säästöinä.

15 000-40 000€

Nettosäästöt lämmityskustannuksiin laitteen 25 vuoden elinkaaren aikana.

Maalämpöpumppu uudiskohteeseen

M A A L Ä M P Ö P U M P P U

Maalämpöpumppu uudiskohteeseen

Maalämpö on omakotitalorakentajien suosituin lämmitysmuoto. Maalämpöpumppu on taloudellisesti järkevä investointi, ympäristöystävällinen valinta, sekä huoleton ja vaivaton käyttää. Uuden maalämpöpumppujärjestelmän poraus- ja asennustyöt hoituvat nopeasti muiden rakennusvaiheiden ohessa.

M A A L Ä M P Ö P U M P P U

Maalämpöpumppu saneerauskohteeseen

Maalämpöpumppu on myös hyvä valinta vanhan lämmitysjärjestelmän korvaajaksi vanhoissa taloissa. Maalämpöpumppu tuo suuria säästöjä, kun vaihdat öljy- tai sähkölämmityksen, kaukolämmön tai maakaasun pois. Myös vanhojen talojen energiaremontteja tuetaan, jolloin hankintakustannukset pysyvät kohtuullisina.

Viilentävät ilmalämpöpumput

M A A L Ä M P Ö P U M P P U

Maalämpöpumppu nostaa kodin arvoa

Maalämpöpumpun asennuttaminen on järkevää vaikka talon omistajalla olisi suunnitelmissa tehdä talokauppaa lähivuosina. Laitteen hankinta nostaa kohteen arvoa usein jopa hankintahinnan verran, koska maalämpöpumppu on erittäin haluttu lämmitysjärjestelmä.

Maalämpöpumpun hankinta

Ilmainen energiakartoitus

Varaa ilmainen energiakartoitus, jonka aikana asiantuntijamme kertovat tarkemmin maalämpöpumpun hankinnasta ja tekevät suunnitelman asennuksen toteutustavasta.

Tarjous sähköpostiisi

Asiantuntijamme mitoittaa ja suunnittelee kohteeseesi sopivan tehoisen ja tarpeellisen lämmitysjärjestelmän, josta saat tarjouksen suoraan sähköpostiisi.

Lupa-asioiden hoitaminen

Maalämpöpumpun asentamiseksi tulee tontille porata lämpökaivo, jota varten tarvitaan aina lupa. Autamme sinua lupa-asioiden kanssa.

Asennustyön toteutus

Omat koulutetut sähkö-, kylmä- ja putkiasentajamme tulevat tekemään asennustyön teille sopivana ajankohtana.

Kysy lisätietoja & varaa ilmainen kartoituskäynti

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 päivän sisään sopiaksemme ilmaisen energiakartoituksen kohteellenne. Käynnin pohjalta saamme tehtyä kiinteän tarjouksen maalämpöpumpun asennuskokonaisuudesta.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja