Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Jäähdytyslaitteet

Viilentävä ilmalämpöpumppu kerrostalo- tai rivitaloasuntoon

Viilentävät ilmalämpöpumput

Viilentävä ilmalämpöpumppu ei ole vain omakotitalo- ja rivitaloasujien helpotus kuumiin kesäpäiviin, vaan yhä useampi kerrostaloasuja harkitsee myös ilmalämpöpumpun hankintaa. Kerrostalojen lämmitys hoituu yhteisen lämmönjakelun kautta, jolloin kerrostaloihin kannattaa asentaa vain viilentävä ilmalämpöpumppu nostattamaan asumismukavuutta ja puhdistamaan sisäilman laatua. Kerrostaloasuntojen lisäksi vain viilentävät mallit soveltuvat myös omakoti- ja rivitaloihin.

K U S T A N N U K S E T

Viilentäminen on edullista

Toisin kuin usein luullaan, ilmalämpöpumpulla viilentäminen on edullista. Kovimmillakin helteillä, viilennystoiminnon käyttö maksaa 0,50€ – 1,0€ päivässä. Tällöin viilentämisen kustannukset ovat koko kesältä noin 50€. Halutessa viilennyslaite voidaan sammuttaa kotoa poissaollessa, jolloin energiakulutus pysyy erittäin alhaisena.

T A L O Y H T I Ö T

Luvan saaminen

Ilmalämpöpumpun asentaminen omalle parvekkeelle tai terassille kerros- ja rivitaloissa vaatii luvan taloyhtiöltä. Taloyhtiöt eivät voi kieltää ilmalämpöpumpun asentamista hepposin perustein, mutta taloyhtiö voi asettaa reunaehtoja asennustyölle- ja tavalle.

Kerrostaloon ilmalämpöpumppu

T A L O Y H T I Ö T

Muutostyöilmoituksen tekeminen

Taloyhtiöön tehtävistä asennuksista on tehtävä taloyhtiön isännöitsijälle muutostyöilmoitus. Muutostyöilmoitukseen on hyvä liittää mukaan asennusyrityksen tekemä asennustapaseloste. Selosteeseen kirjataan ylös asennettavan laitteen tiedot, ulko- ja sisäyksiköiden sijoituspaikat, läpivientireikien tekotavat, kondenssioveden suunniteltu poisjohtaminen sekä sähköistyksen toteutus. Teemme sinulle kattavan selosteen joko valokuvien tai kartoituskäynnin pohjalta.

m a k s a m i n e n

Rahoitusmahdollisuus

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa lämpöpumppujen kustannukset joustavasti kuukausierissä. Rahoituskumppaneitamme ovat OP Yrityspankki Oyj ja Santander.

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, niin saat tarjouksen 1-2 päivän sisään suoraan sähköpostiisi. Tulemme mielellämme kohteelle myös ilmaiselle kartotuskäynnille, jonka aikana voitte käydä asiantuntijamme kanssa läpi asennussuunnitelmaa ja laitevalintaa. 

T A L O Y H T I Ö T

Teemme ryhmähankkeita

Taloyhtiön yhteisellä ilmalämpöpumppujen ryhmähankkeilla saamme tehtyä kilpailukykyiset tarjoukset, joissa myönnämme laitehintoihin hyviä alennuksia tilausmäärien mukaan. Ryhmähanketarjouksia tehdään, kun tilaajia on vähintään 4 kpl.

As Oy Vantaan Pähkinäniitty,
kerrotalokohde

Asunto Oy Vantaan Pähkinäniitty valitsi ryhmähanketarjouksemme taloyhtiölle jaettavaksi. Taloyhtiöön asennettiin yhteensä 13 kpl Gree Bora 35 viilentävää ilmalämpöpumppua.

As Oy Naantalin Peräniitty,
rivitalokohde

Naantalin Peräniitty 1 asunto-osakeyhtiöön hankittiin ilmalämpöpumppuja ryhmähankkeena. Jokainen osakas teki tilauksen kauttamme ja asensimme kohteeseen yhteensä 7 kpl viilentäviä ilmalämpöpumppuja.

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Kartoituskäynnin avulla saamme varmistettua, että tarjouksemme laajuus vastaa työn laajuutta juuri teidän kohteellanne. Kartoituskäyntimme on ilmainen, eikä se velvoita teitä ostoon.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja