Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Scanofficen maahantuomat pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Maailman johtavan lämpöpumppuvalmistajan Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput maamme suurimmalta lämpöpumppujen maahantuojalta Scanofficelta. Kaikki Scanofficen maahantuomat mallit ovat laadukkaita, energiatehokkaita ja pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja.

Mitsubishi Electric lämmittävät ja viilentävät

Mitsubishi Electricin lämmittävät ja viilentävät ilmalämpöpumput. Kaikki lämmittävät mallit ovat pohjosen kylmiin olosuhteisiin suunniteltuja ja siten ne toimivat tehokkaasti myös kovemmilla pakkassäillä. 

Mitsubishi Electric jäähdytyslaitteet

Mitsubishi Electricin valikoimasta löytyy vain viilennyskäyttöön tarkoitettu HR-mallisarja. Malli on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerros- ja rivitaloasuntojen viilentämiseen.

Mitsubishi Electric HR sisäyksikkö

Mitsubishi Electric HR

alk. 949,00 €

Mitsubishi Electric multi-split

Mitsubishi Electricin valikoimasta löydät myös tehokkaat multi-split ulkoyksiköt, joihin voidaan yhdistää yksi tai useampi sisäyksikkö. Multi-split ratkaisun avulla lämmintä ja viileää ilmaa saadaan tuotettua eri kerroksiin ja huoneisiin yhden ulkoyksikön voimin.

Mitsubishi Electric LN lumenvalkoinen

M E R K I T

Miksi valita merkiksi Mitsubishi Electric?

M I T S. U B I S H I  E L E C T R I C

Scanoffice hankintaturvaliike

Scanoffice Group on valtuuttanut meidät viralliseksi hankintaturvaliikkeeksi. Hankintaturvaliikkeet edustavat Scanofficen korkeinta jälleenmyyntipartneri-tasoa, johon päästäkseen edellytetään useiden vuosien kokemusta, sekä vahvaa osaamista ja ammattitaitoa lämpöpumppujen parissa.

Mikä tekee Mitsubishi ilmalämpöpumpuista erikoisen?

Katso Mitsubishi Electricin maahantuojan Scanofficen video, jossa heidän edustaja kertoo mikä tekee Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuista erikoisen.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja