Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi!

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 30% lämmityskustannuksista.

Lämmittävät ja viilentävät ilmalämpöpumput

Energiatehokkaat, ympäristöystävälliset ja uusinta tekniikkaa edustavat ilmalämpöpumput lämmitykseen ja viilentämiseen. Valikoima pitää sisällään merkkien parhaimmistoa: Mitsubishi Electric, Toshiba & Gree. Jos tarvitset apua oikeanlaisen laitteen valinnassa, ota yhteys meihin, niin annamme suosituksia kohteenne yksityiskohtaiset tarpeet tarkkaan huomioiden.

Mitsubishi Electric

Tunnetun Scanoffice Oy:n maahantuomat Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut ja pitkällä kolmen vuoden laitetakuulla ja viiden vuoden kompressorin materiaalitakuulla varustetut Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput. 

Gree

Scanvarm Oy:n maahantuomat maailman suurimman lämpöpumppuvalmistajan Green ilmalämpöpumput ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, toimintavarmoja ja kestäviä.

Toshiba

Combi Coolin maahantuomat Toshiba ilmalämpöpumput ovat aidosti pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Mallien uusimman innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämään ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin.

Ilmalämpöpumpun asennuspaketti

Tarjoamamme ilmalämpöpumpun peruasennuspaketti on laaja ja se riittää suurimmassa osassa kohteissa hyvin. Asennuspaketti on rakennettu avaimet käteen-ajatuksella. Voit myös varata ilmaisen kartoituskäynnin, jonka aikana saamme varmuuden perusasennuspaketin riittävyydestä juuri kyseisessä kohteessa.

ilmalämpöpumpun

PERUSASENNUSPAKETTI
649 sis. alv 24 %
 • Asennukset 1-2 viikon sisään tilauksesta
 • Timanttiporaus +299€
Suomen kattavin

Sisältö

 • Ulkoyksikön seinä- tai maateline + laatat
 • Läpivientireikä puu- tai tiilirakenteisiin
 • Tärinänvaimennuskumit
 • Kylmäaineputket (7m)
 • Suojakouru valkoinen tai ruskea (7m)
 • Kondenssivesiputki
 • Sisä- ja ulkoyksikön välinen kaapelointi
 • Sähkön syöttö valmiista pisto- tai jakorasiasta (7m)
 • Turvakytkin
 • Käyttöönotto ja käytön opastus

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, niin saat tarjouksen 1-2 päivän sisään suoraan sähköpostiisi. Tulemme mielellämme kohteelle myös ilmaiselle kartotuskäynnille, jonka aikana voitte käydä asiantuntijamme kanssa läpi asennussuunnitelmaa ja laitevalintaa. 

m a k s a m i n e n

Rahoitusmahdollisuus

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa lämpöpumppujen kustannukset joustavasti kuukausierissä. Rahoituskumppaneitamme ovat OP Yrityspankki Oyj ja Santander.

Ilmalämpöpumppujen asennukset

V Ä H E N N Y K S E T

Kotitalousvähennys

Ilmaämpöpumpun asennustyöstä voidaan hakea kotitalousvähennystä, joka on 40% koko asennustyön hinnasta. Kotitalousvähennystä saa enintään 2250€, mutta määrä on henkilöä kohden, joten puolison kanssa vähennystä voidaan hakea yhteensä jopa 4500€.

T A L O Y H T I Ö T

Luvan saaminen

Ilmalämpöpumpun asentaminen omalle parvekkeelle tai terassille kerros- ja rivitaloissa vaatii luvan taloyhtiöltä. Taloyhtiöt eivät voi kieltää ilmalämpöpumpun asentamista hepposin perustein, mutta taloyhtiö voi asettaa reunaehtoja asennustyölle- ja tavalle.

Kerrostaloon ilmalämpöpumppu

T A L O Y H T I Ö T

Muutostyöilmoituksen tekeminen

Taloyhtiöön tehtävistä asennuksista on tehtävä taloyhtiön isännöitsijälle muutostyöilmoitus. Muutostyöilmoitukseen on hyvä liittää mukaan asennusyrityksen tekemä asennustapaseloste. Selosteeseen kirjataan ylös asennettavan laitteen tiedot, ulko- ja sisäyksiköiden sijoituspaikat, läpivientireikien tekotavat, kondenssioveden suunniteltu poisjohtaminen sekä sähköistyksen toteutus.

P U H D I S TU S  &  H U O L T O

Ilmalämpöpumpun huoltaminen

Ilmalämpöpumpun puhdistus takaa laitteen tehokkaan ja hiljaisen toiminnan. Sisäyksikön suodattimet on helppo puhdistaa itse noin kuukauden välein, mutta parin vuoden välein tehtävä laajempi puhdistus ja huolto on hyvä tilata huoltoliikkeeltä.

Ilmalämpöpumpun suodattimien puhdistus

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Kartoituskäynnin avulla saamme varmistettua, että tarjouksemme laajuus vastaa työn laajuutta juuri teidän kohteellanne. Kartoituskäyntimme on ilmainen, eikä se velvoita teitä ostoon.
Ilmalämpöpumput asentaa ILP Urakointi Oy
ILP Urakointi ilmalämpöpumpun asennus

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Kartoituskäynnin avulla saamme varmistettua, että tarjouksemme laajuus vastaa työn laajuutta juuri teidän kohteellanne. Kartoituskäyntimme on ilmainen, eikä se velvoita teitä ostoon.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja