Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Paras ilmalämpöpumppu

Tutustu Scanofficen teettämään puolueettomaan VTT-testiin, josta ilmenee paras ilmalämpöpumppu

Miten valita paras ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumpun merkin ja mallin valitseminen ei ole täysin yksinkertaista. Oletkin jo ehkä törmännyt lämpöpumppufoorumeilla käyttäjien eri kokemuksiin ja suosituksiin parhaista malleista. Suosituksien lisäksi on hyvä perehtyä myös ilmalämpöpumppujen testituloksiin. Testituloksia vertailtaessa on tärkeää tarkistaa, että laitteet on testannut puolueeton taho, jotta ilmalämpöpumpputestit ovat keskenään vertailtavissa. Erityisen tärkeää on kiinnittää huomiota siihen, onko testit tehty Suomen kylmissä olosuhteissa.

Puolueeton VTT:n ilmalämpöpumpputesti

VTT on testannut laitteiden ominaisuudet puolueettomasti käyttämällä täysin vertailukelpoista testistandardia jo vuodesta 2007 alkaen. VTT:n testilaboratorion uusimmat testitulokset julkaisee Eurofins. Käytämme sivustollamme Scanofficen julkaisemia tuloksia VTT-testeistä.

Toshiba Premium ilmalämpöpumppu
MelCloud wifi sovitin

Mitä VTT:n testissä on testattu?

Ilmalämpöpumppujen testauksessa mitataan laitteen tuottamaa lämpötehoa ja hyötysuhdetta asteen välein -30°C:sta ylöspäin. Lämpöteho kertoo, kuinka paljon lämpöä saadaan sisätiloihin. Hyötysuhde taas kuvastaa, kuinka hyvin kulutettu sähköenergia saadaan muutettua lämpöenergiaksi.

1.
Mitsubishi Electric RW

Scanofficen maahantuoma Mitsubishi Electric RW25-malli on pärjännyt VTT:n testissä erinomaisesti. Vaikka malli on hankintakustannuksiltaan hieman korkeampi, sen takaisinmaksuaika säästetyissä lämmityskustannuksissa on lyhyt.

Tutustu VTT:n testituloksiin Scanofficen nettisivuilla.

Mitsubishi Electric RW ilmalämpöpumppu

2.
Mitsubishi Electric LN

Scanofficen maahantuoma Design-ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 pärjää kauniin ulkonäkönsä lisäksi testeissä erinomaisesti. Mitsubishin LN-malli onkin yksi valikoimamme myydyimmistä malleista, eikä ihme.

Tutustu VTT:n testituloksiin Scanofficen nettisivuilla.

Mitsubishi Electric ln ilmalämpöpumppu

3.
Mitsubishi Electric FT

Scanofficen maahantuoma Mitsubishi Electric FT25-malli on pärjännyt VTT:n testissä erinomaisesti. FT-malli on erinomainen valinta niin kotiin, kuin mökillekin.

Tutustu VTT:n testituloksiin Scanofficen nettisivuilla.

Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu

4.
Toshiba Premium +

Combicoolin maahantuoma Toshiba Premium + on pärjännyt myös testeissä hyvin.. Lämpöteho ja lämpökerroin ovat sellaiset, joilla lämmitetään pohjoisissa olosuhteissa asuntoa tehokkaasti.

Tutustu VTT:n testituloksiin Scanofficen nettisivuilla.

Toshiba Premium ilmalämpöpumppu

5.
Gree Amber

Scanofficen maahantuoma Gree Amber on hyvällä hintalaatusuhteella varustettu ilmalämpöpumppu. Tämä edullinen malli pärjää VTT:n testeissä erinomaisesti myös koville pakkassäille asti.

Tutustu VTT:n testituloksiin Scanofficen nettisivuilla.

Toshiba Premium ilmalämpöpumppu

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella, niin saat tarjouksen 1-2 päivän sisään suoraan sähköpostiisi. Tulemme mielellämme kohteelle myös ilmaiselle kartotuskäynnille, jonka aikana voitte käydä asiantuntijamme kanssa läpi asennussuunnitelmaa ja laitevalintaa. 

S C A N O F F I C E

Tutustu kaikkiin testituloksiin

Tutustu myös muiden merkkien testituloksiin Scanofficen nettisivuilla klikkaamalla alla olevaa painiketta. Testituloksista näet, miten hyvin valitut mallit ovat pärjänneet suomen olosuhteita vastaavissa matalissa lämpöasteissa.

Scanoffice Logo

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja