Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Scanofficen maahantuoma, pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric logo
Energiamerkintä A+++
Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. 

Tämä ilmavesilämpöpumppu on markkinoiden edelläkävijä energiatehokkuudessa, laadussa ja toiminnoissa. Järjestelmän avulla säästät satoja euroja ja nosta merkittävästi asumisen tasoa.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoja, joista löytyy sopiva kokonaisuus kaikenlaisiin kohteisiin.

Pohjolan olosuhteisiin sopiva ilmavesilämpöpumppu

Kiitos Mitsubishi Electricin oman kompressorituotannon, ulkoyksiköt tuottavat tehokkaasti lämpöä kompressorilla aina -28°C ulkolämpötilaan asti (Zubadan). Siksi laitteisto on energiapihi ja soveltuu hyvin myös pohjolan kylmiin olosuhteisiin.

Ilmavesilämpöpumppu Ecodan

Pieni sisäyksikkö mahtuu myös ahtaaseen tilaan

Mitsubishi Electric Ecodanin sisäyksikkö on pieni, vain 1,6 metriä korkea. Tämä helpottaa sisäyksikön asentamista myös ahtaampiin, matalampiin tiloihin, kuten kodinhoitohuoneeseen. Vaikka sisäyksikkö on pieni, mahtuu sen sisälle kuitenkin 200 litran käyttövesivaraaja.

Älykäs ja oppiva ohjausjärjestelmä tuo säästöjä

Ecodan ilmavesilämpöpumpussa on ohjausjärjestelmä, joka huomioi automaattisesti muutokset rakennuksen lämmitystarpeessa. Lämmitys on jatkuvasti optimoitu juuri kohteen tarpeen mukaisesti, jolloin mukavuus ja säästöt ovat huippuluokkaa.

Langaton kaukosäädin helpottaa lämmönsäätöä

Langaton säädin on helppo asettaa keskeiselle paikalle huonetiloissa. Sisäänrakennettu anturi mittaa huoneen lämpötilaa, ja laitteisto ohjaa lämmitystä sen mukaan. Langattomalla kaukosäätimellä voi myös muuttaa huonetilan lämpötilatavoitetta sekä ohjata käyttöveden lämmittämisen tehostustoimintoa ja lomatoimintoa.

Mitsubishi Electric Ecodan

Etäohjaus MelCloud wifi-sovittimella

Ecodania voidaan etäohjata lisävarusteena myytävällä wifi-sovittimella. Etäohjaus onnistuu MelCloud sovelluksella internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella tai Android-, iOS-, tai Windows Phone käyttöjärjestelmällä varustellulla älylaitteella. 

Ympäristöystävällinen valinta

Mitsubishi Electric Ecodan on energiatehokas ja ympäristöystävällinen valinta, jolla pienennät hiilijalanjälkeä. Ecodan ilmavesilämpöpumput käyttävät ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, jolloin tämän uuden mallin hiilijalanjälki on kuusi kertaa pienempi, kuin vanhojen mallien.

Hintaesimerkki

13 490 €

(alv 24%)

Mitsubishi Electric Ecodan SWM80-YAA ilmavesilämpöpumppu asennettuna

Laaja ilmavesilämpöpumpun asennuspakettimme riittää perinteisissä omakotitalokohteissa erinomaisesti. Tulemme mielellämme kohteelle ilmaiselle kartoituskäynnille tekemään arvion kohteeseenne parhaiten soveltuvasta laitteistosta. Käynnin pohjalta saamme tehtyä kiinteän tarjouksemme.

Ilmavesilämpöpumpun asennus
Ilmavesilämpöpumput
Ilmavesilämpöpumpun asennus

M I T S. U B I S H I  E L E C T R I C

Valtuutettu Lämpöpumppu-Pro

Scanoffice Group on valtuuttanut meidät viralliseksi Lämpöpumppu-Pro asennusyritykseksi. Lämpöpumppu-Pro liikkeet edustavat Scanofficen korkeinta jälleenmyyntipartneri-tasoa, johon päästäkseen edellytetään useiden vuosien kokemusta, sekä vahvaa osaamista ja ammattitaitoa lämpöpumppujen parissa.

Scanofficen valtuuttama Lämpöpumppu -Pro