Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Mitsubishi Electric Geodan

Scanofficen maahantuoma, pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu maalämpöpumppu.

Mitsubishi Electric logo
Mitsubishi Electric Geodan

Maksimoi säästöt ja mukavuus Geodan maalämpöpumpulla

Mitsubishi Electric Geodan maalämpöpumppu on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu maalämpöpumppu, joka hyödyntää uusinta teknologiaa. Geodanin avulla lämmität kodin ja käyttöveden erittäin tehokkaasti ja säästät rahaa, sekä ympäristöä. Invertteriohjattu maalämpöpumppu soveltuu uuteen taloon tai vanhan maalämpöpumpun tilalle.

Paras energialuokka

Mitsubishi Electric Geodanin energialuokka on A+++ lämmityskäytöllä ja A+ lämpimän käyttöveden tuotossa. Täten Geodan maalämpöpumppu on loistava investointi, joka tuo säästöjä lämmityskustannuksiin, säästäen ympäristöä.

Maalämpöpumppu uudiskohteeseen
Maalämpöpumppu Mitsubishi Electric Geodan

Pieni sisäyksikkö

Geodanin vain 175 cm korkea sisäyksikkö on markkinoiden matalin malli. Pieni sisäyksikkö helpottaa laitteen asennusta mataliin kellaritiloihin, vanhojen lämmityslaitteiden tilalle. 

Hiljainen äänitaso

Mitsubishi Electricin kaikki lämpöpumput on valmistettu niin, että kodin ihanteelliset asuinolosuhteet saadaan mahdollisimman hiljaisella laitteistolla. Matalan äänitason omaava Geodan pitää sisällään ”hiljainen tila” -asetuksen, jolloin laite on erityisen hiljainen esimerkiksi yön ajan.

Hiljainen maalämpöpumppu
Geodan maalämpöpumppu mittaus

Asumismukavuutta

Geodan voidaan varustaa myös langattomalla huonelämpötilaa mittaavalla kaukosäätimellä tai langallisella huonelämpötila-anturilla. Geodan mittaa ja analysoi lämpötarvetta huoneessa ja ottaa huomioon myös muut lämmönlähteet, kuten esim. auringonsäteilyn. 

Etäohjaus WiFi:llä

Geodan maalämpöpumppu voidaan varustaa MELCluoud etäohjauksella ,jolloin lämmitysjärjestelmän seuranta ja asetuksien muuttaminen onnistuu internetin välityksellä. Palvelu on käytettävissä selaimella tai mobiililaitteille tarkoitetulla sovelluksella.

MelCloud wifi sovitin

Kaksi lämmityspiiriä

Lämmitysjärjestelmän ohjausmahdollisuuksien laajentamiseksi Geodan järjestelmä voidaan jakaa kahteen eri tavalla ohjattavaan lämmityspiiriin. Kaksipiirikitin avulla voit ohjata esimerkiksi eri lämpötilat patteri- ja lattialämmitysverkostoihin.

Mallimerkintä

Malli : EHGT17D-YM9ED
Energialuokka (W55°C) = A+++
COP (B0/W35) = 4,58
Lämmitysteho = 1,5 - 11 kW

Lämmönkeruupiiri

Maksimipaine = 10 bar
Virtaama = 7,1 - 27,7 l/min
Sisääntulolämpö = -8 / +30°C
Ulosmenolämpö min = -12°C

Lämmityspiiri

Varoventtiili = 3 bar
Menoveden lämpö = 20 /60°C

Lämminvesivaraaja

Vesitilavuus = 170 l
Käyttövesi riittävyys 40°C = 241l
Mitat = 1750 x 595 x 680 mm
Äänitaso max = 47 dB(A)

Maalämpöpumpun asentaminen

Laitteen maahantuojan Scanofficen asennusvideo

Maalämpöjärjestelmän asentaminen vaatii laaja-alaista osaamista, sillä asennukseen tarvitaan porausurakoitsijaa, putkiurakoitsijaa, sähköurakoitsijaa ja kylmäaineliikettä. Teettämällä koko projektin asennusyrityksen kautta, kokonaisvastuu säilyy urakointiliikkeellä.

T U N N U S T U K S E T

Olemme Scanofficen hankintaturvaliike

Hankintaturvaliikkeet edustavat Scanofficen, Mitsubishi Electricin maahantuojan korkeinta jälleenmyyjäpartneri-tasoa. Tasolle pääseminen vaatii asennusyritykseltä useiden vuosien kokemusta sekä vahvaa osaamista ja ammattitaitoa.

Kysy lisätietoja tai varaa kartoituskäynti

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 päivän sisään sopiaksemme ilmaisen energiakartoituksen kohteellenne. Käynnin pohjalta saamme tehtyä kiinteän tarjouksen maalämpöpumpun asennuskokonaisuudesta.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C  G E O D A N

Jätä yhteydenotto

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Viesti

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja