Varaa ilmainen kartoituskäynti kohteellesi! 🏠

Energia-avustukset

Tutustu saatavana oleviin ilmavesilämpöpumpun hankinnan energia-avustuksiin

Energia-avustukset ja vähennykset

Lämpöpumppujen asennustöihin on saatavilla erilaisia energia-avustuksia ja vähennyksiä. Osa niistä on kohdistettu etenkin öljylämmityksestä poistuville pientaloille, mutta esimerkiksi perinteistä kotitalosvähennystä saadaan ilmavesilämpöpumpun asennustyöstä aikaisemmasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta. Tutustu ja löydä kohteeseesi paras energia-avustus.

A V U S T U K S E T

ELY-avustusta yhteensä 4000€

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla

Maalämpöpumppu uudiskohteeseen
Ilmalämpöpumppu rahoituksella

V Ä H E N N Y K S E T

Kotitalousvähennys yhteensä jopa 7000€

Ilmavesilämpöpumpun asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista. Perinteisesti kotitalousvähennystä saadaan 40% työn osuudesta (max. 2250€), mutta öljylämmityksestä poistuttaessa kotitalousvähennystä voi saada korotetusti 60% (max. 3500€). Tuki on henkilökohtainen ja kummatkin puolisot voivat hakea sitä.

Saat meiltä dokumentit ja apua tukihakemuksien tekemisessä

Autamme sinua avustuksien hakemisessa

Asiantuntijamme auttavat sinua oikean avustuksen valinnassa ja hakemisessa. Toimitamme kaikki asennusyritykseltä tarvittavat dokumentit avustuksien hakemista varten.

M I T S U B I S H I   E L E C T R I C   A Y – M A L L I

Pyydä tarjous sähköpostiisi

Pyydä tarjous

Yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten
Kohteen tiedot
Voit halutessasi antaa vielä lisätietoja